EL 2014 JA ÉS AQUÍ!Lectores,
Lectors,

El 2014 ja és aquí! Tot l'engranatge que conforma el Certamen ja treballa a tot gas.I és que aquest any ve carregat de feina. 

Què farem? Fem un resum del que ens queda per fer d'aquí a final de curs:

—S'oferiran 11 tallers de lectura en veu alta al professorat. Els fan la Txell Sota i la Mercè Ballespí des del gener fins al febrer (algun ja el van fer el trimestre passat).

—Les cinc formadores que fan suport a l'alumnat nouvingut, de la categoria Timoners, ja comencen a fer les sessions de formació per les escoles de tot Catalunya. 

—El mes de març ja comencen els primers quarts de final (més de 30!) que s'allargaran fins a finals d'abril. Aquests quarts s'organitzen des del Departament d'Ensenyament (Serveis Territorials, CRP, LIC's...). Alguns ja estan convocats, d'altres estan pendents però ben aviat tindrem totes les dates.

 —Entre finals d'abril i la primera quinzena de maig celebrarem sis sefiminals: 29 d'abril a Girona, 7 i 8 de maig a Barcelona, 9 de maig a Mollerussa, 14 de maig a Reus i 16 de maig a Tarragona. 

—El 4 de juny els finalistes de cada categoria ens faran gaudir de la lectura des de l'escenari del Teatre Nacional de Catalunya.

I durant tot el procés, hi ha alumnes que llegeixen, llegeixen, llegeixen... perquè tot plegat té un sol objectiu: LLEGIR, ESCOLTAR, GAUDIR LLEGINT, GAUDIR ESCOLTANT.